O nama

content_img_1Pom Pom

Kompanija u okiru koje postojimo i razvijamo se nastala je kao nastavak tradicije trgovačke porodice pre više od četvrtine veka.

Pre okvirno 27 godina, otvorena je isprva šivara koja će brzo prerasti u firmu za proizvodnju i prodaju decije garderobe sa razvijenom prodajnom mrežom širom Srbije -„Nina d.o.o.“ Na samom početku postojanja, kompanija „Nina d.o.o.“ bavila se proizvodnjom i prodajom bebi opreme i konfekcije za decu do 8 godina. Tokom daljeg razvoja, kompanija je u sam sistem rada uvrstila neke od konstruktivnih inovacija, te se tako rodio i sam brend dečije garderobe – POM POM.

Danas kompanija „Nina d.o.o.“ kroz svoj brend POM POM, proizvodi i prodaje bebi program i dečiju konfekciju za uzrast do 4 godine. POM POM proizvodi napravljeni su od izrazito kvalitetnih uvoznih materijala, a pozicionirani su na samom vrhu lestvice kvaliteta. Višegodisnji trud i ulaganje, osluškivanje trzišta i odgovaranje na potrebe i želje naših korisnika doveli su do toga da znamo gde smo i kuda idemo. Ponosno stojimo iza svojih postignuća, ali ne stajemo. Cilj nam je da dokažemo da se roba domaće proizvodnje može naći medu liderima na tržistu bebi i dečije garderobe; tajni sastojak nam je nepogrešivi spoj mladosti i iskustva; a metod nam je rad, zalaganje i istrajnost.

POM POM porodica sada broji vise od 70 članova koji svakodnevno daju svoj maksimum da najmlađima i najmilijima bude omogućen zdrav, kvalitetan i udoban rast i razvoj. Oni su budućnost, u njih treba ulagati!